Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

Del av Boktjänsts verksamhet övergår till BTJ

Boktjänsts försäljning av biblioteksböcker/allmänlitteratur till kommuner, företag, landsting samt bibliotek övergår från 1 juni till BTJ. Försäljningen till skolor (läromedel mm) omfattas inte av förändringen utan fortsätter som tidigare.

Alla kunder kommer att kunna fortsätta handla sin litteratur till oförändrade villkor hos BTJ. Ni som kund kommer att kontaktas för genomgång av praktiska frågor som kan uppstå.
Boktjänst Sverige AB kommer att upphöra med sin försäljning av biblioteksböcker/allmänlitteratur till kommuner, företag, landsting samt bibliotek från och med den 1 juni. Beställningar som lagts före den 1 juni levereras som vanligt från Boktjänst.

På en allt mer konkurrensutsatt marknad krävs allt större volymer och mer avancerad teknik för att säkerställa service och lönsamhet. På detta sätt har Boktjänst säkerställt att våra kunder även i framtiden får bästa tänkbara service.

För frågor kontakta:
kundtjanst@btj.se eller 046 - 180 000


Handla på BTJ.se

För er som inte är redan är kund hos BTJ eller har en inloggning till vår nätbutik BTJ.se, lämna gärna era uppgifter genom att klicka på länken nedan och fylla i formuläret.
Vid frågor angående registrering ring BTJ:s kundtjänst på telefon: 046-180 180.

Lämna uppgifter för registrering hos BTJ »


« TillbakaLogga in
BTJ besöksadress: Scheelevägen 32  •  Postadress: 221 82 Lund    046-180 000  •  info@btj.se  •  Personuppgiftspolicy