Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

Insatskatalogisering

Genom BTJ Insatskatalogisering™ tar vi hand om katalogisering och klassificering för ditt bibliotek eller företag. Vi erbjuder professionell katalogisering, klassificering och ämnesord i olika databaser. Vi arbetar utifrån kontrollerade internationella regler.

BTJ Insatskatalogisering™ kan vara ett komplement till BTJ Bibliografisk service™ men riktar sig även till dig som idag inte har någon katalogiseringshjälp och har ett behov av att effektivisera din arbetstid. 

Vi har expertis på ca 140 språk och håller oss à jour med den senast utvecklingen inom bibliografisk information.

Vi hanterar en stor mängd olika typer av material så som exempelvis tryckta böcker, tidskrifter, ljudböcker, talböcker, elektroniska resurser, film och musik.

Vi exporterar idag katalogposter till flera olika lokala bibliotekssystem och databaser, och diskuterar gärna just ditt behov och dina förutsättningar.

Vi tar fram en offert för varje uppdrag utifrån nedanstående priser:

Fullständig katalogpost i Burk eller Libris med klassificering för tryckta böcker på språk med latinsk skrift  

540 kr/h

Fullständig katalogpost i Burk eller Libris med klassificering för annat material än tryckta böcker på språk med latinsk skrift 

620 kr/h

Fullständig katalogpost i Burk eller Libris med klassificering  för tryckta böcker eller annat material på språk med icke-latinsk skrift 

750kr/h

Ta kontakt med BTJ för önskemål eller anpassningar för just dina behov.

Logga in

Vill du veta mer om insatskatalogisering?

Kontakta Anna Striberger

img_phone
046-180 173

img_email
anna.striberger@btj.se

När du abonnerar på Bibliografisk service kommer alla dina anslutna kataloger alltid att vara uppdaterade. Läs mer om Bibliografisk service »
BTJ besöksadress: Scheelevägen 32  •  Postadress: 221 82 Lund    046-180 000  •  info@btj.se  •  Personuppgiftspolicy