Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

Butiken med Inköpsvägledning

Vi ger dig stöd i inköpsarbetet där du behöver det som mest. Genom att abonnera på tjänsten Inköpsvägledning får du tillgång till kvalificerade recensioner och redaktionella kommentarer, direkt i vår Butik.

Du kan registrera dig och handla i vår nätbutik utan att beställa ett abonnemang men då får du inte tillgång till några recensioner. 

Butiken med recensioner 
I Butiken finner du allt från böcker till tal- och ljudböcker, film, musik och spel både på svenska och en mängd andra språk.

Barn- och vuxenböcker på svenska presenteras i regel med lektörsomdöme. Detsamma gäller noter, faktafilm och de flesta av böckerna på finska och skolspråken: engelska (barn- och ungdomstitlar), tyska, franska, spanska, norska och danska. Böcker på övriga språk, spelfilmer och musik på CD presenteras oftast med redaktionella kommentarer. 

I Butiken hittar du både redan tillgängliga och kommande titlar. Förhandserbjudande visas med redaktionella notiser tills det att titeln finns tillgänglig. Då ersätts notisen av ett lektörsomdöme. 

Inloggning och abonnemang 
För mer information kring de olika alternativ som finns för tjänsten kontakta vår kundtjänst på digitalahaftet@btj.se.Logga in

För mer information om:

Abonnemang, avtal, innehåll, priser, köp- och leveransvillkor
kontakta: BTJ:s kundtjänst

img_phone
046-180 180

img_email
kundtjanst@btj.se

BTJ besöksadress: Scheelevägen 32 | Postadress: 221 82 Lund | 046-180 000 | info@btj.se