Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

smarta_vagar_till_2016

Med den samlade kompetens vi har på BTJ – redaktörer, katalogisatörer, lektörer och leverantörer – kan vi göra allt från urval till leverans.


Välj själv  mångspråk i BTJ-häftet
Vi följer utgivningen av medier på invandrar- och minoritetsspråk och presenterar ett urval av titlar i BTJ-häftet med en innehållsbeskrivning som bygger på uppgifter från förlag, lektör, redaktör och BTJ:s databaser. Utbudet består av skönlitteratur för barn, ungdomar och vuxna och facklitteratur av allmän karaktär. För närvarande presenterar vi medier på arabiska, franska, ryska, serbiska, bosniska, kroatiska, spanska, finska, nypersiska, polska, rumänska, somaliska, turkiska, albanska, amhariska, italienska, kinesiska, kurdiska, makedonska, persiska, dari, thai, tyska, tigrinska och vietnamesiska.

Internationella redaktionens utgivningsplan 2016 »


BTJ Väljer – abonnera på urval
Med ett abonnemang på BTJ Väljer får du ett kvalitetsurval av titlar som handplockas av BTJ:s redaktörer. Välj mellan arabiska, nypersiska och somaliska och föreslå gärna fler abonnemang och kombinationer.


Skräddarsydda urval
Med urvalstjänsterna BTJ Profiltjänster och specialurval gör vi ett urval baserat på ditt specifika önskemål, sett till språk, antal titlar, genre och målgrupp. 
Självklart kan våra urvalstjänster kombineras.


Tips och trix och titelkoll – ”Inspirerande påfyllning”
BTJ Titelkoll
innebär att vi kommer till ert bibliotek och med utgångspunkt från ett antal utvalda språk/språkområden presenterar vi titlar, författarskap och ger tips och trix vad gäller inköp och förmedling av medier på mångspråk. 


Tillsammans tar vi smarta vägar till många språk!

Kontakta oss på internationella@btj.se« TillbakaLogga in
And the winner is …

Destinies

Nyligen korades årets vinnare av det prestigefulla priset IPAF, International Prize of Arabic Fiction. Priset har inrättats för att lyfta fram litteratur på arabiska och göra den mer känd för omvärlden. Vinnare av IPAF 2016 är Masair (Öden) av den palestinske författaren Rabai al-Madhoun.

Här är titlar som nominerades till IPAF:s longlist » 

Parallelltext

Guldlock och de tre björnarna på svenska med parallelltext på flera språk.

Beställ på BTJ.se »

BTJ besöksadress: Scheelevägen 32 | Postadress: 221 82 Lund | 046-180 000 | info@btj.se