Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

smarta_vagar_till_2016

Med den samlade kompetens vi har på BTJ – redaktörer, katalogisatörer, lektörer och leverantörer – kan vi göra allt från urval till leverans.


Välj själv  mångspråk i BTJ-häftet
Vi följer utgivningen av medier på invandrar- och minoritetsspråk och presenterar ett urval av titlar i BTJ-häftet med en innehållsbeskrivning som bygger på uppgifter från förlag, lektör, redaktör och BTJ:s databaser. Utbudet består av skönlitteratur för barn, ungdomar och vuxna och facklitteratur av allmän karaktär. För närvarande presenterar vi medier på arabiska, franska, ryska, serbiska, bosniska, kroatiska, spanska, finska, nypersiska, polska, rumänska, somaliska, turkiska, albanska, amhariska, italienska, kinesiska, kurdiska, makedonska, persiska, dari, thai, tyska, tigrinska och vietnamesiska.

Internationella redaktionens utgivningsplan 2018 »


Skräddarsydda urval
Med urvalstjänsterna BTJ Profiltjänster och specialurval gör vi ett urval baserat på ditt specifika önskemål, sett till språk, antal titlar, genre och målgrupp. 
Självklart kan våra urvalstjänster kombineras.


Tips och trix och titelkoll – ”Inspirerande påfyllning”
BTJ Titelkoll
innebär att vi kommer till ert bibliotek och med utgångspunkt från ett antal utvalda språk/språkområden presenterar vi titlar, författarskap och ger tips och trix vad gäller inköp och förmedling av medier på mångspråk. 


Tillsammans tar vi smarta vägar till många språk!

Kontakta oss på internationella@btj.se« TillbakaLogga in
BTJ besöksadress: Scheelevägen 32  •  Postadress: 221 82 Lund    046-180 000  •  info@btj.se  •  Personuppgiftspolicy