Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

Prenumerationsservice


TÄRKEÄ TIEDOTE! »

BTJ_logo_RGB Prenax_logo

Prenax AB har förvärvat BTJ Prenumerationsservice
Lund och Kista, 28 augusti 2017

Bäste kund,

BTJ Sverige AB har överlåtit sin Prenumerationsservice till Prenax AB (org.nr.: 556540-7474) som tar över all verksamhet gällande prenumerationstjänster i Sverige och Finland.

För er som kund innebär detta att ni skall vända er till Prenax AB med alla kundärenden. Vi har skickat ut kundbrev med information om affären och vilka praktiska konsekvenser detta får för er som kund. Om ni inte skulle ha nåtts av denna information, vänligen klicka här för ytterligare detaljer kring överlåtelsen och här för vanliga Frågor och Svar.

För att möjliggöra en säker och kontrollerad flytt av verksamheten från BTJ till Prenax kommer Prenax kontor hålla stängt för kundärenden mellan den 28/8 – 10/9.

Affären innebär att ni inte längre har tillgång till PrenNet för att göra era prenumerations¬ärenden. Prenax kommer att inom kort kontakta BTJs kunder med information om hur ni kommer i kontakt med Prenax kundtjänst och får tillgång till deras webbverktyg.

Vi på BTJ vill passa på att tacka för det förtroende ni visat oss genom åren. Vi är också övertygade om att denna förändring är positiv för alla våra kunder, och att Prenax delar samma kärnvärderingar som BTJ, vilket borgar för att verksamheten kommer att drivas vidare i samma anda som idag.

Har ni ytterligare frågor, så ber vi er att vända till Prenax.
Webbadress: www.prenax.se
E-post: kundtjanst@prenax.se
Telefonnummer (växel): 08 – 564 101 00

« TillbakaLogga in
BTJ besöksadress: Scheelevägen 32 | Postadress: 221 82 Lund | 046-180 000 | info@btj.se