Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

img_prennet

PrenNet är ett enkelt och lättanvänt verktyg för att handskas med dina tidnings- och tidskriftsprenumerationer, både fysiska och digitala. Tjänsten består av två delar, PrenNet för administratören och PrenNet Axess för slutanvändaren. Båda finns tillgängliga via ett webbgränssnitt.

I PrenNet kan du söka bland ca 30 000 tidningar och tidskrifter, på omkring 45 olika språk, från ca 7 000 leverantörer världen över.

Listan över tidningar/tidskrifter i PrenNet utökas kontinuerligt med nya tidskrifter, så tveka inte att beställa även den tidning/tidskrift du inte hittar i PrenNet just nu!

PrenNet för administratören
I PrenNet hanterar du dina prenumerationer. Här kan du reklamera, adressändra, beställa, göra tillfälligt uppehåll, få översikter och rapporter. PrenNet tjänar även som en portal till alla tidskrifter som finns digitalt. Klicka på symbolen för e-tidningen så kommer du direkt till tidningens hemsida.

PrenNet Axess för slutanvändaren
Överblicka vilka prenumerationer du har och få direkt tillgång till era e-tidskrifter. När du loggat in får du direkt tillgång till dina e-tidskrifter i fulltext. Du kan också söka i vårt stora tidnings- och tidskriftsregister. Beskrivande kommentarer och titelspecifik information gör det lätt att orientera sig.Logga in
PrenNet

Vill du veta mer om PrenNet?

img_phone
046-180 190

img_email
service.pren@btj.se

BTJ besöksadress: Scheelevägen 32 | Postadress: 221 82 Lund | 046-180 000 | info@btj.se