Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

Börja berätta - ny upplaga!

Börja berätta!Om sagor och berättande samt sagotips i olika genrer

Av Kerstin Auraldsson, Christina Claesson, Carina Fast, Claes Hylinger, Anne-Marie Karlsson, Janne Lundström, Harriette Söderblom och Monica Zak.

Börja berätta! fjärde upplagan. Denna nya omarbetade upplaga är, precis som de föregående, en inspirationskälla för alla som vill börja berätta: lärare, förskollärare, bibliotekspersonal, sagostundsledare, föräldrar.

De två första upplagorna behandlade framför allt sagoberättande för barn, men perspektivet har efterhand vidgats till berättande för såväl barn som vuxna och berättandet är inte enbart begränsat till sagor. På olika sätt har världen idag kommit oss närmare, och detta avspeglas genom att tre kapitel om sagor och berättelser i andra kulturer än den västerländska ingår.

I denna nya upplaga har även tillkommit ett kapitel om berättandet i Sverige skrivet av Mats Rehnman, en av centralgestalterna bakom den explosionsartade utveckling som ägt rum inom svensk berättarkonst sedan mitten av 80-talet och som fortsätter med oförminskad kraft. Samtliga artiklar är reviderade och uppdaterade liksom den avslutande kommenterade sagoförteckningen som ger tips på sagor i olika användbara och efterfrågade ämnen.

Omslag: Hans Arnold. 

Inköpsinformation

Biblioteksutrustat förlagsband (best. nr. 09213007)
Pris exkl. moms 325 kr (inkl. moms 345 kr)

Outrustat förlagsband (best. nr. 09213009)
Pris exkl. moms 310 kr (inkl. moms 329 kr)

ISBN 978-91-7018-645-7

Läs bokens innehållsförteckning »


Logga in
Köp BTJ Förlags titlar i BTJ:s butik
Till Butiken »
Handla som privatperson
I stället för BTJ.se kan du alltid använda formuläret nedan.
Köp BTJ Förlags titlar »
BTJ besöksadress: Scheelevägen 32  •  Postadress: 221 82 Lund    046-180 000  •  info@btj.se  •  Personuppgiftspolicy