Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

Kundinformation - överlåtelsen i Farsta

Som vi tidigare meddelat överlåter BTJ sin produktions- och distributionsenhet i Farsta till Förlagssystem AB. Övertagande gäller från 2016-02-01.

Varför genomför vi förändringen?
Våra leveranstider har inte motsvarat vare sig era, eller våra egna förväntningar. Med stor respekt för er verksamhet har vi nu en lösning. Förlagssystem skapar en distributionskedja med fokus på snabba och pålitliga leveranser av medier till er. Vår ambition är att ni ska kunna bortse från frågan med sena leveranser i framtiden. Med BTJ som partner ska det fungera.

Överlåtelsen till Förlagssystem ger BTJ möjlighet att renodla vår verksamhet och fokusera på vår kärnkompetens – tjänster som förenklar och skapar utökade resurser för våra bibliotek, så att ni i er verksamhet ges mer tid för låntagare och läsfrämjande insatser.

Hur påverkas du som kund?
Inga kontaktytor med BTJ är förändrade. Du fortsätter att kontakta oss i allt som rör dina beställningar och leveranser. Tillsammans med Förlagssystem görs nu en översyn av processer där syftet är åtgärder som leder till att ni får era beställningar i tid. Arbetet kommer att ta tid, men under våren räknar vi med att du kommer att märka av förbättringarna.

Förändringen är igång. Under tiden som förändringsprocessen pågår kommer vi att rapportera till er om hur det går genom att löpande skicka ut information om vilka förbättringar som genomförs med fokus på leveranstider och kvalitet.

Vill du läsa vårt pressmeddelande som vi skickade ut i förra veckan, så finns det här.

Har du några som helst frågor som rör överlåtelsen av distributions- och produktionsenheten i Farsta, så tveka inte att ta kontakt med någon av oss.

Johanna Thulesius, Sälj- och marknadschef
046 18 01 65, johanna.thulesius@btj.se

Ann-Marie Bolander Boström, Chef Kundtjänst
046 18 02 01, ann-marie.bostrom@btj.se

 

« TillbakaLogga in
BTJ besöksadress: Scheelevägen 32  •  Postadress: 221 82 Lund    046-180 000  •  info@btj.se  •  Personuppgiftspolicy