Tillbaka till BTJ.se
Skriv ut

Simona Ahrnstedt

header_fbSimona Ahrnstedt

Sveriges romance-drottning är tillbaka!

Det är relationerna som står i fokus för Simona Ahrnstedt, både i hennes arbete som psykolog och i hennes författande. Relationerna som utvecklar och förvecklar sig väcker starkt gensvar hos läsarna. Och har gjort Simonas tredje bok De Skandalösa, till en av årets mest efterlängtade titlar.

Simona är Sveriges självklara romancedrottning och hon bär sin krona med stolthet. Romance är idag västvärldens största genre och står för halva pocketförsäljningen i USA. Även Sverige börjar nu vakna. Läsarna är kvinnor mellan 14 och 90 år. Ofta läser de först böckerna själva och lämnar sedan vidare dem till bästa väninnan, mamma eller kollegorna. Med hjälp av de underhållande böckerna kan man glömma vardagen för en stund och istället leva sig in i en romantisk och spännande tillvaro. Och det finns garanterat historier för alla smaker. Inom romance finns nämligen många olika underkategorier – bland annat sci fi, gay, paranormal och historisk. De Skandalösa ingår, precis som sina två föregångare Överenskommelser och Betvingade, i den sistnämnda.

De Skandalösa

Simona Ahrnstedt har gjort sig känd som en nitisk researcher. Hon reser land och rike runt i sin jakt på de rätta tidstypiska detaljerna och läser hyllmetrar med litteratur för att skapa en så levande miljö som möjligt. ”Jag läste en hel bok om mattor för att få till en enda mening i min nya bok”, berättar Simona själv.

Erotiken utgör en viktig del av handlingen i den tredje boken. I den avslutande delen om slottet Wadenstierna får vi, under Sveriges glänsande stormaktstid, möta Greve Gabriel Gripklo och den utblottade Magdalena Swärd. Han är en man som inte är främmande för något och som inte har några skrupler när det kommer till sex, kvinnor och nöjen. Hon är den bedragna och skandaliserade kvinnan som tvingats tacka ja till en förödmjukande anställning som sällskapsdam.

Köp De Skandalösa på BTJ.se »

Köp fler titlar av Simona Ahrnstedt »


«
 Tillbaka till nätbutiken BTJ.se Logga in
BTJ besöksadress: Scheelevägen 32  •  Postadress: 221 82 Lund    046-180 000  •  info@btj.se  •  Personuppgiftspolicy